Om oss

Den här sidan drivs av ett kompisgäng som arbetar med väldigt olika saker. En person är jurist, en annan är snickare, en arbetar som lärare, en fjärde som föreläsare och en av oss arbetar inom industrin. Det ger oss väldigt olika kunskaper som vi ska försöka skriva ner här på sidan och dela med oss av.

Hur bygger man en veranda? Hur hanterar man en vårdnads- eller en arvstvist? Vilken barnuppfostran är bäst? Vi kommer att ställa frågor och försöka ge svar på dessa.

Utöver detta så kommer vi även att skriva mer inriktat på vardags- och familjeliv. Hur håller man ihop en familj? Vad ska man tänka på gällande träning och hälsa? Hur kan man reducera stressen i vardagen och hur kan man lära sig att skilja mellan jobb och fritid? Vårt mål är att ge tips gällande detta och i synnerhet då det handlar om stress.

Vi är idag mer stressade än någonsin. Svensken – och hela västvärlden – lever i en tid där våra hjärnor hela tiden får smällar av ny information: vi matas med notiser, med uppdateringar och har en hjärna som hela tiden arbetar på högtryck. Till detta så ska vi fungera i familjen, vara högpresterande på arbetet, träffa vänner, vara en bra förälder och hela tiden sträva efter att vara bäst. Det är ohållbart. Vi ska försöka bidra till ett mer sansat liv hos dig som läsare och ge tips om hur du kan hitta inre frid och harmoni i ditt liv. Vi behöver vila både mentalt och fysiskt.

Utöver detta så kommer den här sidan att handla om allt annat. Menas: vi skriver om sådant som vi tycker är intressant och grottar ner oss i olika ämnen. Hemstädning, tandvård, träningsscheman, måleriarbeten, trapprenoveringar… You name it! Välkommen!