Dotter och mor skaffar tatuering i Stockholm

För tjugoåtta år sedan adopterade Anna Miranda. Sedan dess var de tajta och som kärleksförklaring till varandra beslöt de att göra en tatuering i Stockholm.

Anna hade länge önskat sig barn men hade inte kunnat få några egna. Då hade hon beslutat sig för att adoptera. Sedan första gången hon sett Miranda hade hon blivit förälskad. Nu var dottern inte längre ett litet barn utan en fin vuxen kvinna. Numera var de som syskon och de tillbringade mycket tid tillsammans. Nu ville dottern ta det ett steg längre och Anna tvekade.

Miranda hade för ett tag sedan gjort en tatuering med sin dotters namn och födelsedatum på ena armen. Då hade hon fått idén att hon ville göra något tillsammans med den person som betydde så mycket för henne, hennes mamma. Först hade hon tänkt att överraska mamman genom att ta henne till en tatueringsstudio, men insåg sen att det inte var en bra idé.

Fråga om tatuering, en överraskning

När Miranda frågade sin mamma hade Anna först sagt nej. Hon ville inte ha någon tatuering. Men när Miranda förklarade vad hon menade, att de skulle göra en likadan tatuering båda två och på samma ställe, då blev det något helt annat. Det här handlade inte om en tatuering utan var ett ömhetsbevis.

De bestämde sig för att göra ett hjärta. I Annas hjärta skulle Mirandas signatur stå och i Mirandas Annas. De skulle göra den på höger handled så att de lätt kunde lägga tatueringen mot sitt eget hjärta. Båda bestämde att de ville skaffa en tatuering i Stockholm tillsammans samma dag och bokade en tid. Anna var lite nervös för att det skulle göra ont. Men det var ingen fara och när de var klara kände hon bara lycka. Nu var de sammanlänkade för alltid.