Tusen och ett val

Ska du välja det där vita och klassiska kaklet eller det där svarta och coola? Och hur är det nu med badkar eller inte badkar? Kanske fungerar det bättre med en dusch och en balja till barnen?

I sagan Tusen och en natt berättas det tusen och en sagor. En saga per natt. Känner du igen dig på något sätt? Har du en badrumsrenovering framför dig och får olika idéer varje kväll när du ska sova? Ena kvällen är du säker på att du ska välja det där coola och ovanliga mönstrade kaklet. Nästa kväll kommer du till dina sinnen och tänker att det är bättre med något vitt och mer neutralt. Tredje kvällen kommer du plötsligt på att blått är ju ändå snyggt. Men när du väl har kommit till ett någorlunda klart beslut där så kommer du plötsligt på att du inte är säker på om du ska ha badkar eller dusch. Och så börjar det om igen.

Finaste badrummet i Sundbyberg

Du behöver inte ha ett väldigt udda och ovanligt badrum för att det ska bli det finaste du har sett. Det handlar om att du tänker igenom alla detaljer noga och skapar något som du tycker kan passa ihop. Kanske kan det vara ett badrum där du sätter in partier av ett annat kakel, istället för att ha en hel vägg eller ett helt golv. Eller så gör du något roligt med badkaret eller duschen. Du kan också leka med andra detaljer. Läs mer om badrumsrenovering på denna hemsida: badrumsrenoveringsundbyberg.se